Trakya Üniversitesi Merkez Kütüphanesi
Ara
Vetis®
Arama Geçmişi
Favori
Oturum Aç
Türkçe
Кыргызча
Русский
English
Deutsch
French
العربية
Türkçe
Abhazca
Afganca/Peştuca
Almanca
Altay Türkçesi
Altay Türkçesi
Amharca
Aramice
Arapça
Arnavutça
Avarca
Azerice
Babilce
Bambaraca
Baskça
Başkurtça
Belarusça
Bengalce
Boşnakça
Bulgarca
Buryatça
Danca
Dari-Farsça
Endenozyaca
Ermenice
Esperanto
Estonyaca
Ethiopic
Faroece
Farsça
Felemenkçe
Filipince
Fince
Fransızca
Galiçyaca
Gilbertese
Guceratça
Gürcüce
Haiti
Hakasça
Hausaca
Havaice
Hintçe
Hollandaca
Hırvatça
Hırvatça
Japonca
Kabarca
Kalmukça
Karakalpakça
Karamanlıca
Karaçay-Balkar
Katalanca
Kazakça
Kmerce
Korece
Korsikaca
Kumuk
Kürtçe
Kırgızca
Latince
Lazca
Letonyaca
Litvanyaca
Luo
Macarca
Madagaskarca
Makedonca
Malayca
Marathice
Marice
Megrelce
Moldavyaca
Morece
Moğolca
Mısırca
Nepalce
Nijer-Kordofan
Norveççe
Osmanlıca
Polca/Lehçe
Portekizce
Pume
Romani
Rumca
Rumence
Rusça
Sabuanca
Sami
Samoaca
Sanskritçe
Seylanca
Slavca
Slovakça
Slovence
Somalice
Svahili
Sümerce
Süryanice
Sırpça
Tacikçe
Tacikçe
Tamilce
Tatarca
Tayca
Tibetçe
Tigrinya
Tuvaca
Türkmence
Türkçe
Ukraynaca
Urduca
Uygurca
Vietnamca
Yakutça
Yunanca
Zazaca
Zaza
Zuluca
Çağatayca
Çekçe
Çerkesçe
Çevaca
Çeçence
Çince
Çok dilli
Çuvaşça
Özbekçe
İbranice
İngilizce
İrlandaca
İskoçça (Cermen)
İskoçça (Kelt)
İspanyolca
İsveççe
İtalyanca
İzlandaca
Şona Dili
Tüm Alanlarda
Yazar
Eser Adı
Konu
Dil
Öz/Özet/İçindekiler
Süreli / Yıl
Süreli / Sayı
Yayın Tarihi
Yayınlayan
Yayın Yeri
Sınıflama yer bilgisi
ISBN
Demirbaş
Arama
Bilim Dalı:
Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı
✕
Yayın Tarihi:
1999
✕
Bulunan
:
16
Adet
0.002 sn
Sırala
Yayın Geliş Tarihi
Eser Adı
Yazar
Yayın Tarihi
Dil
Yer Numarası
‹
1
2
Toplu Katalog
e-Kaynaklar
Tam metinlerde ara
Bulunduğu Kütüphane/ler
[1]
Trakya Üniversitesi Merkez Kütüphanesi
16
Bölüm
[1]
Merkez
16
Oda
[1]
DEPO
16
Tür
[1]
Tez
16
Alt Biçim
[2]
Yüksek Lisans
12
Doktora
4
Şekil
[1]
Basılı
16
Ortam
[1]
Kağıt
16
Konu
[1]
Teknoloji (Uygulamalı Bilimler)
16
Yazar
[16]
Arıtaşı, Cevdet
1
Atlas, Ali
1
Dervişoğlu, Muhammed
1
Dıraman Göksal, Yasemin
1
Gökyar, Metin
1
Gündoğdu, Adnan
1
Gündüz, Bedrettin Cüneyt
1
Irmak, Şahnur
1
Kantarcı, Atilla
1
Konyalı, A.Murat
1
Orak, Hülya
1
Pehlivanoğlu, Halime
1
Tabak, Rıza
1
Taşan, Murat
1
Yıldırım, Deniz. İ
1
Özçakmak, Sibel
1
Daha fazlası
Daha az
Dil
[1]
Türkçe
16
Yayınlayan
[1]
Edirne
16
Tez Yer Bilgisi
[1]
Trakya Üniversitesi
16
Tez [Yüksek Lisans]
Çeşitli Kuru Meyvelerin İlavesi İle Üretilen Vakkumla Paketlanmiş Kaşar Peynirlerinin Özellikleri Üzerine = A Research On Vacuum Packaged Kashar Cheese Contaınınıg Of Some Drıed Fruıts /
Arıtaşı, Cevdet
1999
Tez [Yüksek Lisans]
Askorbik asit Katkılı Ekmeklik Unların Fırın Şartlarında Depolanması Sırasında Kimyasal Fizikokimyasal ve Reolojik Özelliklerinde Meydana Gelen Değişimler Üzerine Araştırmalar = A Research On The Determination Of Changes In Chemical, Physicochemical And Rheological Properties Of Ascorbic Acid Added Bread Flours During The Storing Under Bakery Conditions /
Konyalı, A.Murat
1999
Tez [Yüksek Lisans]
Tekirdağ Yöresinde Üretilen Kaymakların Fiziksel,Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri Üzerine Araştırma =An Investıgatıon On The Physıcal, Chemıcal And Mıcrobıologıc Propertıes Of The Mılk-Creams Produced At The Regıon Of Tekirdag /
Gündoğdu, Adnan
1999
Tez [Yüksek Lisans]
İzmir İli Civarında Satışa Sunulan Beyaz Peynir Örneklerinde Nitrat ve Nitrit Araması Üzerine =: A Research On Determınatıon Of Nitrate And Nitrite Contents Of Whıte Cheese Samples Consumed In Izmır And Around /
Yıldırım, Deniz. İ
1999
‹
1
2
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve çerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
Tamam
Çerez Politikamız