Trakya Üniversitesi Merkez Kütüphanesi
Ara
Vetis®
Arama Geçmişi
Favori
Oturum Aç
Türkçe
Кыргызча
Русский
English
Deutsch
French
العربية
Türkçe
Abhazca
Afganca/Peştuca
Almanca
Altay Türkçesi
Altay Türkçesi
Amharca
Aramice
Arapça
Arnavutça
Avarca
Azerice
Babilce
Bambaraca
Baskça
Başkurtça
Belarusça
Bengalce
Boşnakça
Bulgarca
Buryatça
Danca
Dari-Farsça
Endenozyaca
Ermenice
Esperanto
Estonyaca
Ethiopic
Faroece
Farsça
Felemenkçe
Filipince
Fince
Fransızca
Galiçyaca
Gilbertese
Guceratça
Gürcüce
Haiti
Hakasça
Hausaca
Havaice
Hintçe
Hollandaca
Hırvatça
Hırvatça
Japonca
Kabarca
Kalmukça
Karakalpakça
Karamanlıca
Karaçay-Balkar
Katalanca
Kazakça
Kmerce
Korece
Korsikaca
Kumuk
Kürtçe
Kırgızca
Latince
Lazca
Letonyaca
Litvanyaca
Luo
Macarca
Madagaskarca
Makedonca
Malayca
Marathice
Marice
Megrelce
Moldavyaca
Morece
Moğolca
Mısırca
Nepalce
Nijer-Kordofan
Norveççe
Osmanlıca
Polca/Lehçe
Portekizce
Pume
Romani
Rumca
Rumence
Rusça
Sabuanca
Sami
Samoaca
Sanskritçe
Seylanca
Slavca
Slovakça
Slovence
Somalice
Svahili
Sümerce
Süryanice
Sırpça
Tacikçe
Tacikçe
Tamilce
Tatarca
Tayca
Tibetçe
Tigrinya
Tuvaca
Türkmence
Türkçe
Ukraynaca
Urduca
Uygurca
Vietnamca
Yakutça
Yunanca
Zazaca
Zaza
Zuluca
Çağatayca
Çekçe
Çerkesçe
Çevaca
Çeçence
Çince
Çok dilli
Çuvaşça
Özbekçe
İbranice
İngilizce
İrlandaca
İskoçça (Cermen)
İskoçça (Kelt)
İspanyolca
İsveççe
İtalyanca
İzlandaca
Şona Dili
Tüm Alanlarda
Yazar
Eser Adı
Konu
Dil
Öz/Özet/İçindekiler
Süreli / Yıl
Süreli / Sayı
Yayın Tarihi
Yayınlayan
Yayın Yeri
Sınıflama yer bilgisi
ISBN
Demirbaş
Arama
:
Teknoloji (Uygulamalı Bilimler)
✕
Bilim Dalı:
Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı
✕
Bulunan
:
127
Adet
0.002 sn
Sırala
Yayın Geliş Tarihi
Eser Adı
Yazar
Yayın Tarihi
Dil
Yer Numarası
‹
1
2
3
...
11
›
Toplu Katalog
e-Kaynaklar
Tam metinlerde ara
Bulunduğu Kütüphane/ler
[1]
Trakya Üniversitesi Merkez Kütüphanesi
127
Bölüm
[1]
Merkez
127
Oda
[1]
DEPO
127
Tür
[1]
Tez
127
Alt Biçim
[2]
Yüksek Lisans
105
Doktora
22
Şekil
[2]
Basılı
126
Fotokopi
1
Ortam
[1]
Kağıt
127
Konu
[1]
Teknoloji (Uygulamalı Bilimler)
127
Yazar
[20]
Coşkun, Fatma
2
Demir, Cavidan
2
Geçgel, Ümit
2
Taşan, Murat
2
Özdemir, Cihat
2
Özçakmak, Sibel
2
İnanç, Ahmet Levent
2
Akyüz, Serdar Salih
1
Aluç, Mehmet
1
Arıtaşı, Cevdet
1
Atansay, Figan
1
Atlas, Ali
1
Aydar, Azize
1
Azabağaoğlu, Deniz
1
Baykara, Pelin
1
Başaran, Abdülhalim
1
Bilgin, Bilal
1
Burç, Nezihe Zeynep
1
Bölükbaşı, Burcu
1
Bölükbaşı, Burç
1
Daha fazlası
Daha az
Dil
[1]
Türkçe
127
Yayın Tarihi
[13]
2007
8
2006
20
2005
6
2004
8
2003
5
2002
2
2001
10
2000
10
1999
16
1998
8
1997
16
1996
12
1995
6
Daha fazlası
Daha az
Yayınlayan
[3]
Edirne
72
Tekirdağ
47
Trakya Üniversitesi
6
Tez Yer Bilgisi
[1]
Trakya Üniversitesi
127
Tez [Yüksek Lisans]
Organik tarımla elde edilen unların pestisit içerikleri ve bu unlardan üretilen ekmeklerin bazı kalite kriterlerinin belirlenmesi üzerine bir araştırma=A research on determination of pesticides of flours derived from organic farm and some quality criteria of breads made with these flours / Serdar Salih Akyüz, Bilal Bilgin
Akyüz, Serdar Salih
2007
Ayrıntı için tıklayın
Ayrıntı için tıklayın
Tez [Yüksek Lisans]
Orta ölçekli bir çiğ süt işleme tesisinde üretim verimliliğinin belirlenmesi amacıyla üretim aşamalarındaki ısı ve kütle denkliklerinin hesaplanması üzerine bir araştırma=A research on calculation of heat and material balances through the process line of a medium sized dairy plant to determine productivity / Yasin Özdemir, Şefik Kurultay
Özdemir, Yasin
2007
Ayrıntı için tıklayın
Ayrıntı için tıklayın
Tez [Yüksek Lisans]
Çiğ ve pişmiş koyun, keçi ve inek sütü ile üretilen ev eriştelerinin kalite kriterlerinin belirlenmesi=The comparison qualty criterions of home-made noodles prepared with raw and boiled sheep, goat and cow milk / Bilge Öztürk, Ömer Öksüz
Öztürk, Bilge
2007
Ayrıntı için tıklayın
Ayrıntı için tıklayın
Tez [Yüksek Lisans]
Farklı pH ve yağ oranlarına sahip telemeden yapılan höşmerimin fiziksel kimyasal ve mikrobiyolojik özelliklerinin belirlenmesi üzerine bir araştırma / Mahire Taş; Doç.Dr. Şefik Kuruytay
Taş, Mahire
2004
Tez [Yüksek Lisans]
Endüstriyel dondurma üretiminde farklı kuru madde, stabilizatör ve hava (overrun) kullanımının miks ve son ürün kalitesi üzerine etkileri / Özkan Gökçebağ; Doç.Dr. Şefik Kurultay
Gökçebağ, Özkan
2004
Tez [Doktora]
Samsun ve civarında yetiştirilen mısırlarda Fusarium moniliforme ve Fumonisin B1, B2 varlığı üzerine bir araştırma / Cavidan Demir; Prof.Dr. Osman Şimşek
Demir, Cavidan
2002
Tez [Yüksek Lisans]
İstanbul ilinde dondurma tüketim alışkanlıkları ve bu alışkanlıkları etkileyen faktörlerin belirlenmesi üzerine bir araştırma / Cengizhan Şenyurt; Yrd.Doç.Dr. Cengizhan Şenyurt
Şenyurt, Cengizhan
2004
Tez [Yüksek Lisans]
Avrupa Birliğine uyum sürecinde türk gıda kodeksi yönetmeliği üzerine bir inceleme / Tülay Demir; Prof.Dr. Mehmet Demirci
Demir, Tülay
2004
Tez [Doktora]
Değişik ekim ve hasat dönemlerinin aspir (Carthamus tinctorius L.) yağının bazı fiziksel, kimyasal ve oksidatif özellikleri üzerine etkileri / Ümit Geçgel; Prof.Dr.Mehmet Demirci
Geçgel, Ümit
2004
Tez [Yüksek Lisans]
Konsantre ve içime hazır meyve sularının kalite kriterlerinin karşılaştırılması / Nezihe Zeynep Burç; Yrd.Doç.Dr.Figen Dağlıoğlu
Burç, Nezihe Zeynep
2004
Tez [Doktora]
Farklı bakteri kültürlerinin beyaz peynir yapımında uygunluğunun ve biyojen amin oluşturma riskinin belirlenmesi / Binnur Kaptan; Prof.Dr. Osman Şimşek
Kaptan, Binnur
2004
Tez [Yüksek Lisans]
Ham soya yağlarının Trans Yağ Asidi içeriklerinin belirlenmesi üzerine bir araştırma / Lütfi Yılmam, Murat Taşan
Yılmam, Lütfi
2005
‹
1
2
3
...
11
›
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve çerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
Tamam
Çerez Politikamız