Trakya Üniversitesi Merkez Kütüphanesi
Ara
Vetis®
Arama Geçmişi
Favori
Oturum Aç
Türkçe
Кыргызча
Русский
English
Deutsch
French
العربية
Türkçe
Abhazca
Afganca/Peştuca
Almanca
Altay Türkçesi
Altay Türkçesi
Amharca
Aramice
Arapça
Arnavutça
Avarca
Azerice
Babilce
Bambaraca
Baskça
Başkurtça
Belarusça
Bengalce
Boşnakça
Bulgarca
Buryatça
Danca
Dari-Farsça
Endenozyaca
Ermenice
Esperanto
Estonyaca
Ethiopic
Faroece
Farsça
Felemenkçe
Filipince
Fince
Fransızca
Galiçyaca
Gilbertese
Guceratça
Gürcüce
Haiti
Hakasça
Hausaca
Havaice
Hintçe
Hollandaca
Hırvatça
Hırvatça
Japonca
Kabarca
Kalmukça
Karakalpakça
Karamanlıca
Karaçay-Balkar
Katalanca
Kazakça
Kmerce
Korece
Korsikaca
Kumuk
Kürtçe
Kırgızca
Latince
Lazca
Letonyaca
Litvanyaca
Luo
Macarca
Madagaskarca
Makedonca
Malayca
Marathice
Marice
Megrelce
Moldavyaca
Morece
Moğolca
Mısırca
Nepalce
Nijer-Kordofan
Norveççe
Osmanlıca
Polca/Lehçe
Portekizce
Pume
Romani
Rumca
Rumence
Rusça
Sabuanca
Sami
Samoaca
Sanskritçe
Seylanca
Slavca
Slovakça
Slovence
Somalice
Svahili
Sümerce
Süryanice
Sırpça
Tacikçe
Tacikçe
Tamilce
Tatarca
Tayca
Tibetçe
Tigrinya
Tuvaca
Türkmence
Türkçe
Ukraynaca
Urduca
Uygurca
Vietnamca
Yakutça
Yunanca
Zazaca
Zaza
Zuluca
Çağatayca
Çekçe
Çerkesçe
Çevaca
Çeçence
Çince
Çok dilli
Çuvaşça
Özbekçe
İbranice
İngilizce
İrlandaca
İskoçça (Cermen)
İskoçça (Kelt)
İspanyolca
İsveççe
İtalyanca
İzlandaca
Şona Dili
Tüm Alanlarda
Yazar
Eser Adı
Konu
Dil
Öz/Özet/İçindekiler
Süreli / Yıl
Süreli / Sayı
Yayın Tarihi
Yayınlayan
Yayın Yeri
Sınıflama yer bilgisi
ISBN
Demirbaş
Arama
Oda:
DEPO
✕
Bilim Dalı:
Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı
✕
Bulunan
:
136
Adet
0.002 sn
Sırala
Yayın Geliş Tarihi
Eser Adı
Yazar
Yayın Tarihi
Dil
Yer Numarası
1
2
...
12
›
Toplu Katalog
e-Kaynaklar
Tam metinlerde ara
Bulunduğu Kütüphane/ler
[1]
Trakya Üniversitesi Merkez Kütüphanesi
136
Bölüm
[1]
Merkez
136
Tür
[1]
Tez
136
Alt Biçim
[2]
Yüksek Lisans
113
Doktora
23
Şekil
[2]
Basılı
135
Fotokopi
1
Ortam
[1]
Kağıt
136
Konu
[3]
Teknoloji (Uygulamalı Bilimler)
127
Toplum Bilimleri
7
Doğa Bilimleri ve Matematik
2
Yazar
[20]
Coşkun, Fatma
2
Demir, Cavidan
2
Geçgel, Ümit
2
Taşan, Murat
2
Özdemir, Cihat
2
Özçakmak, Sibel
2
İnanç, Ahmet Levent
2
Akyüz, Serdar Salih
1
Aluç, Mehmet
1
Arıtaşı, Cevdet
1
Atansay, Figan
1
Atlas, Ali
1
Aydar, Azize
1
Aydın, Şadıman
1
Azabağaoğlu, Deniz
1
Baykara, Pelin
1
Başaran, Abdülhalim
1
Bilgin, Bilal
1
Burç, Nezihe Zeynep
1
Bölükbaşı, Burcu
1
Daha fazlası
Daha az
Dil
[1]
Türkçe
136
Yayın Tarihi
[13]
2007
9
2006
21
2005
9
2004
8
2003
7
2002
3
2001
11
2000
10
1999
16
1998
8
1997
16
1996
12
1995
6
Daha fazlası
Daha az
Yayınlayan
[3]
Edirne
74
Tekirdağ
53
Trakya Üniversitesi
7
Tez Yer Bilgisi
[1]
Trakya Üniversitesi
136
Tez [Yüksek Lisans]
Tüketime sunulan şarapların bazı kalite kriterlerinin belirlenmesi üzerine bir araştırma=A Research on the some quality characteristics of wine for consumption / Nurcan Oktay; Yrd.Doç.Dr. İsmail Yılmaz
Oktay, Nurcan
2003
Ayrıntı için tıklayın
Ayrıntı için tıklayın
Tez [Doktora]
Bazı bitkisel yağların maraş kırmızı pul biberinin (Capsicum annum L.) kalitesi üzerine etkileri / Ahmet Levent İnanç; Prof.Dr. Mehmet Demirci
İnanç, Ahmet Levent
2003
Tez [Doktora]
Mısır ve mısır ürünlerinde toplam fumonisin varlığı ve bebek fekesinden / Sibel Özçakmak; Doç.Dr. Muhammed Arıcı
Özçakmak, Sibel
2003
Tez [Yüksek Lisans]
Kokoreçlerin mikrobiyolojik kalitesinin belirlenmesi üzerine bir araştırma / Neslihan Makarnacı; Yrd.Doç.Dr. Bilal Bilgin
Makarnacı, Neslihan
2003
Tez [Yüksek Lisans]
Trakya bölgesinde satışa sunulan inek ve koyun sütünden kış mevsiminde üretilen beyaz peynirlerin kimi besin ögeleri üzerine bir araştırma / Serkan Öztürk
Öztürk, Serkan
2003
Tez [Yüksek Lisans]
Farklı starter kültürlerin ilavesi ile elde edilen telemenin höşmerim kalitesine olan etkisinin belirlenmesi üzerine bir araştırma=A research on the determination of the effect of cheese curd prepared by the addition of different starter cultures on cheese halva's quality / Seher Can, Ömer Öksüz
Can, Seher
2007
Ayrıntı için tıklayın
Ayrıntı için tıklayın
Tez [Yüksek Lisans]
İthal edilen ton balıklarının histamin, ağır metal içerikleri ve mikrobiyolojik özelliklerinin belirlenmesi üzerine bir araştırma / Bülent Ökten, İsmail Yılmaz
Ökten, Bülent
2007
Ayrıntı için tıklayın
Ayrıntı için tıklayın
Tez [Doktora]
Uludağ'ın böcekçil (Mammalıa:Insectivora) ve kemirici (Mammalıa:Rodentia) türleri=Insectivors (Mammalia:Insectivora) and rodents (Mammalia:Rodentia) of Uludağ / Ebru Diker, Cengiz Kurtonur
Diker, Ebru
2007
Ayrıntı için tıklayın
Tez [Yüksek Lisans]
Yoğurt üretiminde HACCP sisteminin kurulması=Organization of HACCP system in yoghurt production / Yusuf Okçu, Muhammet Arıcı
Okçu, Yusuf
2007
Ayrıntı için tıklayın
Ayrıntı için tıklayın
Tez [Yüksek Lisans]
Trakya bölgesindeki bazı un fabrikalarında kullanılan ithal ve yerli Trıtıcum Astıvum buğdayların fiziksel kimyasal ve reolojik özelliklerinin karşılaştırılması üzerine bir araştırma / Selami Sümeroğlu
Sümeroğlu, Selami
1998
Tez [Doktora]
Bazı ekmeklik buğday Gliadin proteini fraksiyonlarının kapiler elektroforez-SDS-PAGE yöntemleriyle belirlenmesi ve bu fraksiyonlar iel bazı buğday kalite kriterleri arasındaki ilişkilerin saptanması / N. Barış Tuncel; Doç.Dr. Orhan Dağlıoğlu
Tuncel, N. Barış
2002
Tez [Yüksek Lisans]
Türkiye’de ithal edilen süt tozlarının fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri üzerine bir araştırma / Şadıman Aydın; Prof.Dr. Mehmet Demirci
Aydın, Şadıman
2001
1
2
...
12
›
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve çerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
Tamam
Çerez Politikamız