Trakya Üniversitesi Merkez Kütüphanesi
Ara
Vetis®
Arama Geçmişi
Favori
Oturum Aç
Türkçe
Кыргызча
Русский
English
Deutsch
French
العربية
Türkçe
Abhazca
Afganca/Peştuca
Almanca
Altay Türkçesi
Altay Türkçesi
Amharca
Aramice
Arapça
Arnavutça
Avarca
Azerice
Babilce
Bambaraca
Baskça
Başkurtça
Belarusça
Bengalce
Boşnakça
Bulgarca
Buryatça
Danca
Dari-Farsça
Endenozyaca
Ermenice
Esperanto
Estonyaca
Ethiopic
Faroece
Farsça
Felemenkçe
Filipince
Fince
Fransızca
Galiçyaca
Gilbertese
Guceratça
Gürcüce
Haiti
Hakasça
Hausaca
Havaice
Hintçe
Hollandaca
Hırvatça
Hırvatça
Japonca
Kabarca
Kalmukça
Karakalpakça
Karamanlıca
Karaçay-Balkar
Katalanca
Kazakça
Kmerce
Korece
Korsikaca
Kumuk
Kürtçe
Kırgızca
Latince
Lazca
Letonyaca
Litvanyaca
Luo
Macarca
Madagaskarca
Makedonca
Malayca
Marathice
Marice
Megrelce
Moldavyaca
Morece
Moğolca
Mısırca
Nepalce
Nijer-Kordofan
Norveççe
Osmanlıca
Polca/Lehçe
Portekizce
Pume
Romani
Rumca
Rumence
Rusça
Sabuanca
Sami
Samoaca
Sanskritçe
Seylanca
Slavca
Slovakça
Slovence
Somalice
Svahili
Sümerce
Süryanice
Sırpça
Tacikçe
Tacikçe
Tamilce
Tatarca
Tayca
Tibetçe
Tigrinya
Tuvaca
Türkmence
Türkçe
Ukraynaca
Urduca
Uygurca
Vietnamca
Yakutça
Yunanca
Zazaca
Zaza
Zuluca
Çağatayca
Çekçe
Çerkesçe
Çevaca
Çeçence
Çince
Çok dilli
Çuvaşça
Özbekçe
İbranice
İngilizce
İrlandaca
İskoçça (Cermen)
İskoçça (Kelt)
İspanyolca
İsveççe
İtalyanca
İzlandaca
Şona Dili
Tüm Alanlarda
Yazar
Eser Adı
Konu
Dil
Öz/Özet/İçindekiler
Süreli / Yıl
Süreli / Sayı
Yayın Tarihi
Yayınlayan
Yayın Yeri
Sınıflama yer bilgisi
ISBN
Demirbaş
Arama
Alt Biçim:
Doktora
✕
Bilim Dalı:
Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı
✕
Bulunan
:
23
Adet
0.002 sn
Sırala
Yayın Geliş Tarihi
Eser Adı
Yazar
Yayın Tarihi
Dil
Yer Numarası
‹
1
2
Toplu Katalog
e-Kaynaklar
Tam metinlerde ara
Bulunduğu Kütüphane/ler
[1]
Trakya Üniversitesi Merkez Kütüphanesi
23
Bölüm
[1]
Merkez
23
Oda
[1]
DEPO
23
Tür
[1]
Tez
23
Şekil
[1]
Basılı
23
Ortam
[1]
Kağıt
23
Konu
[2]
Teknoloji (Uygulamalı Bilimler)
22
Doğa Bilimleri ve Matematik
1
Yazar
[20]
Bilgin, Bilal
1
Coşkun, Fatma
1
Dağlıoğlu, Figen
1
Demir, Cavidan
1
Dervişoğlu, Muhammed
1
Diker, Ebru
1
Doğan, Mahmut
1
Geçgel, Ümit
1
Güldaş, Metin
1
Kaptan, Binnur
1
Kayışoğlu, Serap
1
Mete, Hasan
1
Orak, Hülya
1
Pehlivanoğlu, Halime
1
Sağdıç, Osman
1
Sertakan, Selda Gündoğdu
1
Taşan, Murat
1
Tuncel, N. Barış
1
Uçar, Sadık
1
Öksüz, Ömer
1
Daha fazlası
Daha az
Dil
[1]
Türkçe
23
Yayın Tarihi
[10]
2007
1
2006
1
2004
2
2003
2
2002
2
2001
2
2000
2
1999
4
1997
2
1996
5
Daha fazlası
Daha az
Yayınlayan
[3]
Edirne
11
Tekirdağ
11
Trakya Üniversitesi
1
Tez Yer Bilgisi
[1]
Trakya Üniversitesi
23
Tez [Doktora]
Farklı oranlarda karıştırılan keçi ve inek sütlerinden üretilen beyaz peynirlerin olgunlaşma süresine bağlı olarak değişen çeşitli özelliklerinin belirlenmesi üzerine bir araştırma / ; Prof.Dr. Mehmet Demirci
Uçar, Sadık
1996
Tez [Doktora]
Farklı Rafinasyon Yöntemlerinin Kimyasal ve Fiziksel) Ayçiçeği Yağı Bileşimine ve Oksidatif Stabilitesi Üzerine Etkileri =Effects Of Different Refining Methods (Chemical And Physıcal) On The Colposition And Oxıdative Stability Of Sunflower Oil / ; Prof.Dr. Mehmet Demirci
Taşan, Murat
1999
Tez [Doktora]
Külek Peynirinde Olgunlaşma Sürecinde Meydana Gelen Değişmeler = Changes in Külek cheese throughout the ripening / ; Prof.Dr. Mehmet Demirci
Dervişoğlu, Muhammed
1999
Tez [Doktora]
Dondurularak Muhafaza Edilen Tatlı ve Acı Kırmızı Biberlerin Kalitesi Üzerine Farklı Ön İşlemlerin Etkisi =The Effect Of Different Storage Preapplıcatıons On Qualıty Of Frozen Hot And Sweet Red Peppers / ; Prof.Dr. Mehmet Demirci
Orak, Hülya
1999
Tez [Doktora]
Farklı Yağ Kompozisyonları ile Margarin Yapımı ve Bekleme Süresi Boyunca Yağların Fiziksel Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri Üzerine Etkileri. / ; Prof.Dr. Mehmet Demirci
Pehlivanoğlu, Halime
1999
Tez [Doktora]
Dilimlenerek Dondurulmuş Kivi Meyvesinin Kalitesi Üzerine Meyve Olgunluğunun, Şeker/Organik Asit Çözeltisine Daldırmanın ve Depolama Sıcaklıklarının Etkileri / ; Prof.Dr. Mehmet Demirci
Güldaş, Metin
1997
Tez [Doktora]
Soğutulmuş (4 1 0C) Sütlerden Üretilen Kaşar Peynirlerine Sorbat Katılmasının Etkileri / ; Prof.Dr. Mehmet Demirci
Özdemir, Cihat
1997
Tez [Doktora]
Ekmeklik Unlara Farklı Oranlarda Katılan Prinç Kepeği Yağı,Kanola Yağı ve Balık Yağı’nın Unun Fizikokimyasal ve Reolojik Özellikleri ile Ekmek Kalitesi Üzerine Etkileri =Effects of The Addition of Rice Bran Oil, Canola Oil And Fish Oil on the Physicochemical and Rheological Properties of Bread Wheat Flours And Bread Quality. / ; Prof.Dr. Mehmet Demirci
Mete, Hasan
2000
Tez [Doktora]
Hardaliye üretim teknolojisi üzerinde bir araştırma / Fatma Coşkun; Yrd.Doç.Dr. Muhammet Arıcı
Coşkun, Fatma
2001
Tez [Doktora]
Tekirdağ ilinin farklı yöntemlerle üretilen üzüm pekmezlerinin bazı özellikleri üzerine depolamanın etkisinin saptanması üzerine bir araştırma / Serap Kayışoğlu; Prof.Dr. Mehmet Demirci
Kayışoğlu, Serap
2001
Tez [Doktora]
Yayık tereyağlarından izole edilen laktik asit bakterilerinin tereyağı kültürü olarak kullanılmaları üzerine bir araştırma = A research on the using of lactic acid bacteria isolated from yayik butters as butter culture / Osman Sağdıç; Doç.Dr. Osman Şimşek
Sağdıç, Osman
2000
‹
1
2
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve çerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
Tamam
Çerez Politikamız