Trakya Üniversitesi Merkez Kütüphanesi
Ara
Vetis®
Arama Geçmişi
Favori
Oturum Aç
Türkçe
Кыргызча
Русский
English
Deutsch
French
العربية
Türkçe
Abhazca
Afganca/Peştuca
Almanca
Altay Türkçesi
Altay Türkçesi
Amharca
Aramice
Arapça
Arnavutça
Avarca
Azerice
Babilce
Bambaraca
Baskça
Başkurtça
Belarusça
Bengalce
Boşnakça
Bulgarca
Buryatça
Danca
Dari-Farsça
Endenozyaca
Ermenice
Esperanto
Estonyaca
Ethiopic
Faroece
Farsça
Felemenkçe
Filipince
Fince
Fransızca
Galiçyaca
Gilbertese
Guceratça
Gürcüce
Haiti
Hakasça
Hausaca
Havaice
Hintçe
Hollandaca
Hırvatça
Hırvatça
Japonca
Kabarca
Kalmukça
Karakalpakça
Karamanlıca
Karaçay-Balkar
Katalanca
Kazakça
Kmerce
Korece
Korsikaca
Kumuk
Kürtçe
Kırgızca
Latince
Lazca
Letonyaca
Litvanyaca
Luo
Macarca
Madagaskarca
Makedonca
Malayca
Marathice
Marice
Megrelce
Moldavyaca
Morece
Moğolca
Mısırca
Nepalce
Nijer-Kordofan
Norveççe
Osmanlıca
Polca/Lehçe
Portekizce
Pume
Romani
Rumca
Rumence
Rusça
Sabuanca
Sami
Samoaca
Sanskritçe
Seylanca
Slavca
Slovakça
Slovence
Somalice
Svahili
Sümerce
Süryanice
Sırpça
Tacikçe
Tacikçe
Tamilce
Tatarca
Tayca
Tibetçe
Tigrinya
Tuvaca
Türkmence
Türkçe
Ukraynaca
Urduca
Uygurca
Vietnamca
Yakutça
Yunanca
Zazaca
Zaza
Zuluca
Çağatayca
Çekçe
Çerkesçe
Çevaca
Çeçence
Çince
Çok dilli
Çuvaşça
Özbekçe
İbranice
İngilizce
İrlandaca
İskoçça (Cermen)
İskoçça (Kelt)
İspanyolca
İsveççe
İtalyanca
İzlandaca
Şona Dili
Tüm Alanlarda
Yazar
Eser Adı
Konu
Dil
Öz/Özet/İçindekiler
Süreli / Yıl
Süreli / Sayı
Yayın Tarihi
Yayınlayan
Yayın Yeri
Sınıflama yer bilgisi
ISBN
Demirbaş
Arama
Şekil:
Basılı
✕
Bilim Dalı:
Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı
✕
Yayın Tarihi:
1999
✕
Bulunan
:
16
Adet
0.002 sn
Sırala
Yayın Geliş Tarihi
Eser Adı
Yazar
Yayın Tarihi
Dil
Yer Numarası
1
2
›
Toplu Katalog
e-Kaynaklar
Tam metinlerde ara
Bulunduğu Kütüphane/ler
[1]
Trakya Üniversitesi Merkez Kütüphanesi
16
Bölüm
[1]
Merkez
16
Oda
[1]
DEPO
16
Tür
[1]
Tez
16
Alt Biçim
[2]
Yüksek Lisans
12
Doktora
4
Ortam
[1]
Kağıt
16
Konu
[1]
Teknoloji (Uygulamalı Bilimler)
16
Yazar
[16]
Arıtaşı, Cevdet
1
Atlas, Ali
1
Dervişoğlu, Muhammed
1
Dıraman Göksal, Yasemin
1
Gökyar, Metin
1
Gündoğdu, Adnan
1
Gündüz, Bedrettin Cüneyt
1
Irmak, Şahnur
1
Kantarcı, Atilla
1
Konyalı, A.Murat
1
Orak, Hülya
1
Pehlivanoğlu, Halime
1
Tabak, Rıza
1
Taşan, Murat
1
Yıldırım, Deniz. İ
1
Özçakmak, Sibel
1
Daha fazlası
Daha az
Dil
[1]
Türkçe
16
Yayınlayan
[1]
Edirne
16
Tez Yer Bilgisi
[1]
Trakya Üniversitesi
16
Tez [Doktora]
Farklı Rafinasyon Yöntemlerinin Kimyasal ve Fiziksel) Ayçiçeği Yağı Bileşimine ve Oksidatif Stabilitesi Üzerine Etkileri =Effects Of Different Refining Methods (Chemical And Physıcal) On The Colposition And Oxıdative Stability Of Sunflower Oil / ; Prof.Dr. Mehmet Demirci
Taşan, Murat
1999
Tez [Doktora]
Külek Peynirinde Olgunlaşma Sürecinde Meydana Gelen Değişmeler = Changes in Külek cheese throughout the ripening / ; Prof.Dr. Mehmet Demirci
Dervişoğlu, Muhammed
1999
Tez [Doktora]
Dondurularak Muhafaza Edilen Tatlı ve Acı Kırmızı Biberlerin Kalitesi Üzerine Farklı Ön İşlemlerin Etkisi =The Effect Of Different Storage Preapplıcatıons On Qualıty Of Frozen Hot And Sweet Red Peppers / ; Prof.Dr. Mehmet Demirci
Orak, Hülya
1999
Tez [Doktora]
Farklı Yağ Kompozisyonları ile Margarin Yapımı ve Bekleme Süresi Boyunca Yağların Fiziksel Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri Üzerine Etkileri. / ; Prof.Dr. Mehmet Demirci
Pehlivanoğlu, Halime
1999
Tez [Yüksek Lisans]
Malolaktik Fermantasyonun Kırmızı Şarap Üzerine Etkisi = A Study About The Effects Of Malolactic Fermnatation On Red Wine /
Gökyar, Metin
1999
Tez [Yüksek Lisans]
Trakya bölgesinde Farklı Depo Çeşitlerinde Depolanan Ekmeklik Buğdayların Depolama Süresince Teknolojik Özelliklerinde Meydana Gelen Değişimlerin İncelenmesi = An İnvestigation Of Changes In The Technological properties Of Bread Wheats Stored İn Different Storage Types of Thrace Region /
Atlas, Ali
1999
Tez [Yüksek Lisans]
Samsunda Satılan midyelerde Vibrio parahaemolyticus Varlığı Üzerinde Bir Araştırma /
Özçakmak, Sibel
1999
Tez [Yüksek Lisans]
Ankara Piyasasında Tüketime Sunulan Kremalı ve Çikolatalı Pastaların Hijyenik Durumu Üzerinde Bir Araştırma =An Investıgatıon On Hygıenıc Status Of Cream And Chocolate Pastrıes Sold In Ankara /
Tabak, Rıza
1999
Tez [Yüksek Lisans]
Fiziksel ve Kimyasal Rafinasyon Yöntemleri İle Üretilen Ayçiçek Yağlarında Rafinasyon Aşamaları ve Son Üründeki Bazı Metalmiktarlarının Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma = A Study On Determining Sunflower Oil Refinetion Phases Which Produce With Physical and Chemical Refinetion Methods and Some Metal Amounts in Last Product /
Irmak, Şahnur
1999
Tez [Yüksek Lisans]
Tekirdağ İlinde Tüketime Sunulan Tahin Helvaları ve Yağlarının Fiziksel,Kimyasal Nitelikleri Üzerine Bir Çalışma = A Study On physıcal And Chemıcal Propertıes Tahın Halva And The Oıls Collected From Markets In Tekirdağ Cıty. /
Dıraman Göksal, Yasemin
1999
Tez [Yüksek Lisans]
Yarı Hazır ve Hazır Salataların Hijyenik Durumu Üzerinde Bir Araştırma. /
Gündüz, Bedrettin Cüneyt
1999
Tez [Yüksek Lisans]
İstanbul’da Üretilen ve Tüketime Sunulan Sucukların Fiziksel,Kimyasal,Mikrobiyoloji k ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi Üzerine bir Araştırma =Studies On The Organoleptic, Physical, Chemical, Microbiological Properties Of Soudjuck Which Is Produced And Consumed In Istanbul /
Kantarcı, Atilla
1999
1
2
›
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve çerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
Tamam
Çerez Politikamız