Trakya Üniversitesi Merkez Kütüphanesi
Ara
Vetis®
Arama Geçmişi
Favori
Oturum Aç
Türkçe
Кыргызча
Русский
English
Deutsch
French
العربية
Türkçe
Abhazca
Afganca/Peştuca
Almanca
Altay Türkçesi
Altay Türkçesi
Amharca
Aramice
Arapça
Arnavutça
Avarca
Azerice
Babilce
Bambaraca
Baskça
Başkurtça
Belarusça
Bengalce
Boşnakça
Bulgarca
Buryatça
Danca
Dari-Farsça
Endenozyaca
Ermenice
Esperanto
Estonyaca
Ethiopic
Faroece
Farsça
Felemenkçe
Filipince
Fince
Fransızca
Galiçyaca
Gilbertese
Guceratça
Gürcüce
Haiti
Hakasça
Hausaca
Havaice
Hintçe
Hollandaca
Hırvatça
Hırvatça
Japonca
Kabarca
Kalmukça
Karakalpakça
Karamanlıca
Karaçay-Balkar
Katalanca
Kazakça
Kmerce
Korece
Korsikaca
Kumuk
Kürtçe
Kırgızca
Latince
Lazca
Letonyaca
Litvanyaca
Luo
Macarca
Madagaskarca
Makedonca
Malayca
Marathice
Marice
Megrelce
Moldavyaca
Morece
Moğolca
Mısırca
Nepalce
Nijer-Kordofan
Norveççe
Osmanlıca
Polca/Lehçe
Portekizce
Pume
Romani
Rumca
Rumence
Rusça
Sabuanca
Sami
Samoaca
Sanskritçe
Seylanca
Slavca
Slovakça
Slovence
Somalice
Svahili
Sümerce
Süryanice
Sırpça
Tacikçe
Tacikçe
Tamilce
Tatarca
Tayca
Tibetçe
Tigrinya
Tuvaca
Türkmence
Türkçe
Ukraynaca
Urduca
Uygurca
Vietnamca
Yakutça
Yunanca
Zazaca
Zaza
Zuluca
Çağatayca
Çekçe
Çerkesçe
Çevaca
Çeçence
Çince
Çok dilli
Çuvaşça
Özbekçe
İbranice
İngilizce
İrlandaca
İskoçça (Cermen)
İskoçça (Kelt)
İspanyolca
İsveççe
İtalyanca
İzlandaca
Şona Dili
Tüm Alanlarda
Yazar
Eser Adı
Konu
Dil
Öz/Özet/İçindekiler
Süreli / Yıl
Süreli / Sayı
Yayın Tarihi
Yayınlayan
Yayın Yeri
Sınıflama yer bilgisi
ISBN
Demirbaş
Arama
Oda:
DEPO
✕
Bilim Dalı:
Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı
✕
Yayın Tarihi:
2001
✕
Bulunan
:
11
Adet
0.002 sn
Sırala
Yayın Geliş Tarihi
Eser Adı
Yazar
Yayın Tarihi
Dil
Yer Numarası
Toplu Katalog
e-Kaynaklar
Tam metinlerde ara
Bulunduğu Kütüphane/ler
[1]
Trakya Üniversitesi Merkez Kütüphanesi
11
Bölüm
[1]
Merkez
11
Tür
[1]
Tez
11
Alt Biçim
[2]
Yüksek Lisans
9
Doktora
2
Şekil
[1]
Basılı
11
Ortam
[1]
Kağıt
11
Konu
[2]
Teknoloji (Uygulamalı Bilimler)
10
Toplum Bilimleri
1
Yazar
[11]
Aydın, Şadıman
1
Coşkun, Fatma
1
Kayışoğlu, Serap
1
Keskin, Elif
1
Ruşen, İbrahim Halil
1
Tunçay, İlker
1
Yılmaz, Gülten
1
Yılmaz, Sunay
1
Yılmaz, İlhami
1
Çolak, Muhammet
1
Özsoy, Semra
1
Daha fazlası
Daha az
Dil
[1]
Türkçe
11
Yayınlayan
[1]
Tekirdağ
11
Tez Yer Bilgisi
[1]
Trakya Üniversitesi
11
Tez [Yüksek Lisans]
Türkiye’de ithal edilen süt tozlarının fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri üzerine bir araştırma / Şadıman Aydın; Prof.Dr. Mehmet Demirci
Aydın, Şadıman
2001
Tez [Yüksek Lisans]
Endüstriyel dondurma üretiminde farklı stabilizatör kullanımının dondurmanın bazı özellikleri üzerine etkisi / İlker Tunçay; Prof.Dr. Osman Şimşek
Tunçay, İlker
2001
Tez [Doktora]
Hardaliye üretim teknolojisi üzerinde bir araştırma / Fatma Coşkun; Yrd.Doç.Dr. Muhammet Arıcı
Coşkun, Fatma
2001
Tez [Yüksek Lisans]
İhracata yönelik dondurulmuş meyve sebze sanayinin durumu ve rekabet gücünün arttırılmasında kalite kontrol kriterlerinin araştırılması / Gülten Yılmaz; Yrd.Doç.Dr. Figen Dağlıoğlu
Yılmaz, Gülten
2001
Tez [Doktora]
Tekirdağ ilinin farklı yöntemlerle üretilen üzüm pekmezlerinin bazı özellikleri üzerine depolamanın etkisinin saptanması üzerine bir araştırma / Serap Kayışoğlu; Prof.Dr. Mehmet Demirci
Kayışoğlu, Serap
2001
Tez [Yüksek Lisans]
Dondurma yapımında miksin farklı olgunlaştırma sürelerinin dondurmanın ürün kalitesine etkisinin belirlenmesi üzerine bir araştırma. / İlhami Yılmaz; Yrd.Doç.Dr. Ömer Öksüz
Yılmaz, İlhami
2001
Tez [Yüksek Lisans]
Farklı mevsimlerde piyasaya sunulan kahvaltılık margarinlerin bazı fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik özelliklerinin incelenmesi üzerine bir araştırma. / Semra Özsoy; Yrd.Doç.Dr. Muhammed Arıcı
Özsoy, Semra
2001
Tez [Yüksek Lisans]
Tekirdağ ilinde tüketime sunulan kıymaların mikrobiyolojik kalitesinin belirlenmesi / İbrahim Halil Ruşen; Doç.Dr. İsmail Yılmaz
Ruşen, İbrahim Halil
2001
Tez [Yüksek Lisans]
Paketlenmiş taze sebzelerin hijyenik durumu ve raf ömrü üzerine bir araştırma / Sunay Yılmaz; Yrd.Doç.Dr. Muhammet Arıcı
Yılmaz, Sunay
2001
Tez [Yüksek Lisans]
Probiyotik ve Diğer Kültür Karışımlarının Manda Yoğurtlarının Bazı özellikleri Üzerine Etkisi / Elif Keskin; Prof.Dr. Osman Şimşek
Keskin, Elif
2001
Tez [Yüksek Lisans]
Rize ‘deki çay sektörünün mevcut durumları üzerine bir araştırma / Muhammet Çolak; Prof.Dr. Osman Şimşek
Çolak, Muhammet
2001
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve çerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
Tamam
Çerez Politikamız