Trakya Üniversitesi Merkez Kütüphanesi
Ara
Vetis®
Arama Geçmişi
Favori
Oturum Aç
Türkçe
Кыргызча
Русский
English
Deutsch
French
العربية
Türkçe
Abhazca
Afganca/Peştuca
Almanca
Altay Türkçesi
Altay Türkçesi
Amharca
Aramice
Arapça
Arnavutça
Avarca
Azerice
Babilce
Bambaraca
Baskça
Başkurtça
Belarusça
Bengalce
Boşnakça
Bulgarca
Buryatça
Danca
Dari-Farsça
Endenozyaca
Ermenice
Esperanto
Estonyaca
Ethiopic
Faroece
Farsça
Felemenkçe
Filipince
Fince
Fransızca
Galiçyaca
Gilbertese
Guceratça
Gürcüce
Haiti
Hakasça
Hausaca
Havaice
Hintçe
Hollandaca
Hırvatça
Hırvatça
Japonca
Kabarca
Kalmukça
Karakalpakça
Karamanlıca
Karaçay-Balkar
Katalanca
Kazakça
Kmerce
Korece
Korsikaca
Kumuk
Kürtçe
Kırgızca
Latince
Lazca
Letonyaca
Litvanyaca
Luo
Macarca
Madagaskarca
Makedonca
Malayca
Marathice
Marice
Megrelce
Moldavyaca
Morece
Moğolca
Mısırca
Nepalce
Nijer-Kordofan
Norveççe
Osmanlıca
Polca/Lehçe
Portekizce
Pume
Romani
Rumca
Rumence
Rusça
Sabuanca
Sami
Samoaca
Sanskritçe
Seylanca
Slavca
Slovakça
Slovence
Somalice
Svahili
Sümerce
Süryanice
Sırpça
Tacikçe
Tacikçe
Tamilce
Tatarca
Tayca
Tibetçe
Tigrinya
Tuvaca
Türkmence
Türkçe
Ukraynaca
Urduca
Uygurca
Vietnamca
Yakutça
Yunanca
Zazaca
Zaza
Zuluca
Çağatayca
Çekçe
Çerkesçe
Çevaca
Çeçence
Çince
Çok dilli
Çuvaşça
Özbekçe
İbranice
İngilizce
İrlandaca
İskoçça (Cermen)
İskoçça (Kelt)
İspanyolca
İsveççe
İtalyanca
İzlandaca
Şona Dili
Tüm Alanlarda
Yazar
Eser Adı
Konu
Dil
Öz/Özet/İçindekiler
Süreli / Yıl
Süreli / Sayı
Yayın Tarihi
Yayınlayan
Yayın Yeri
Sınıflama yer bilgisi
ISBN
Demirbaş
Arama
Bölüm:
Merkez
✕
Bilim Dalı:
Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı
✕
Yayın Tarihi:
1998
✕
Bulunan
:
8
Adet
0.002 sn
Sırala
Yayın Geliş Tarihi
Eser Adı
Yazar
Yayın Tarihi
Dil
Yer Numarası
Toplu Katalog
e-Kaynaklar
Tam metinlerde ara
Bulunduğu Kütüphane/ler
[1]
Trakya Üniversitesi Merkez Kütüphanesi
8
Oda
[1]
DEPO
8
Tür
[1]
Tez
8
Alt Biçim
[1]
Yüksek Lisans
8
Şekil
[1]
Basılı
8
Ortam
[1]
Kağıt
8
Konu
[1]
Teknoloji (Uygulamalı Bilimler)
8
Yazar
[8]
Erer, Güniz
1
Fındık, Arzu
1
Geçgel, Ümit
1
Gültekin, Ramazan
1
Kiracı, Hasret
1
Sümeroğlu, Selami
1
Tepe, Şeref
1
Özcan, Gürsel
1
Daha fazlası
Daha az
Dil
[1]
Türkçe
8
Yayınlayan
[1]
Edirne
8
Tez Yer Bilgisi
[1]
Trakya Üniversitesi
8
Tez [Yüksek Lisans]
Trakya bölgesindeki bazı un fabrikalarında kullanılan ithal ve yerli Trıtıcum Astıvum buğdayların fiziksel kimyasal ve reolojik özelliklerinin karşılaştırılması üzerine bir araştırma / Selami Sümeroğlu
Sümeroğlu, Selami
1998
Tez [Yüksek Lisans]
Kırklareli ilinde satışa sunulan şeftali nektarı örneklerinin fiziksel, kimyasal, mikrobiyolojik ve duyusal özellikleri üzerine bir araştırma /
Kiracı, Hasret
1998
Tez [Yüksek Lisans]
Açıkta satılan ve vakumla ambalajlanmış beyaz peynirlerde Literia Monocytogenes aranması /
Özcan, Gürsel
1998
Tez [Yüksek Lisans]
Marmara bölgesi rafine ayçiçek yağlarında tokoferol miktar ve kompozisyonlarının tesbiti üzerine bir araştırma /
Tepe, Şeref
1998
Tez [Yüksek Lisans]
Bursa ili çevresinden alınan çiğ süt örneklerinde bazı mineral madde ve ağır metallerin tespiti üzerine bir araştırma /
Gültekin, Ramazan
1998
Tez [Yüksek Lisans]
Ayçiçek yağının ekstrasiyon kinetiğinin incelenmesi /
Geçgel, Ümit
1998
Tez [Yüksek Lisans]
Trakya Bölgesinde Faaliyet Gösteren Yemek Üretim Tesislerinin Mevcut Durumlarının Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma /
Erer, Güniz
1998
Tez [Yüksek Lisans]
Taze Kaşar Peyniri Üretiminde ß Karoten Kullanılması Üzerine Bir Araştırma = A Research On Making Kashar Cheese With Adding b -Carotene /
Fındık, Arzu
1998
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve çerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
Tamam
Çerez Politikamız