Trakya Üniversitesi Merkez Kütüphanesi
Ara
Vetis®
Arama Geçmişi
Favori
Oturum Aç
Türkçe
Кыргызча
Русский
English
Deutsch
French
العربية
Türkçe
Abhazca
Afganca/Peştuca
Almanca
Altay Türkçesi
Altay Türkçesi
Amharca
Aramice
Arapça
Arnavutça
Avarca
Azerice
Babilce
Bambaraca
Baskça
Başkurtça
Belarusça
Bengalce
Boşnakça
Bulgarca
Buryatça
Danca
Dari-Farsça
Endenozyaca
Ermenice
Esperanto
Estonyaca
Ethiopic
Faroece
Farsça
Felemenkçe
Filipince
Fince
Fransızca
Galiçyaca
Gilbertese
Guceratça
Gürcüce
Haiti
Hakasça
Hausaca
Havaice
Hintçe
Hollandaca
Hırvatça
Hırvatça
Japonca
Kabarca
Kalmukça
Karakalpakça
Karamanlıca
Karaçay-Balkar
Katalanca
Kazakça
Kmerce
Korece
Korsikaca
Kumuk
Kürtçe
Kırgızca
Latince
Lazca
Letonyaca
Litvanyaca
Luo
Macarca
Madagaskarca
Makedonca
Malayca
Marathice
Marice
Megrelce
Moldavyaca
Morece
Moğolca
Mısırca
Nepalce
Nijer-Kordofan
Norveççe
Osmanlıca
Polca/Lehçe
Portekizce
Pume
Romani
Rumca
Rumence
Rusça
Sabuanca
Sami
Samoaca
Sanskritçe
Seylanca
Slavca
Slovakça
Slovence
Somalice
Svahili
Sümerce
Süryanice
Sırpça
Tacikçe
Tacikçe
Tamilce
Tatarca
Tayca
Tibetçe
Tigrinya
Tuvaca
Türkmence
Türkçe
Ukraynaca
Urduca
Uygurca
Vietnamca
Yakutça
Yunanca
Zazaca
Zaza
Zuluca
Çağatayca
Çekçe
Çerkesçe
Çevaca
Çeçence
Çince
Çok dilli
Çuvaşça
Özbekçe
İbranice
İngilizce
İrlandaca
İskoçça (Cermen)
İskoçça (Kelt)
İspanyolca
İsveççe
İtalyanca
İzlandaca
Şona Dili
Tüm Alanlarda
Yazar
Eser Adı
Konu
Dil
Öz/Özet/İçindekiler
Süreli / Yıl
Süreli / Sayı
Yayın Tarihi
Yayınlayan
Yayın Yeri
Sınıflama yer bilgisi
ISBN
Demirbaş
Arama
Alt Biçim:
Yüksek Lisans
✕
:
Teknoloji (Uygulamalı Bilimler)
✕
Bilim Dalı:
Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı
✕
Bulunan
:
105
Adet
0.004 sn
Sırala
Yayın Geliş Tarihi
Eser Adı
Yazar
Yayın Tarihi
Dil
Yer Numarası
1
2
...
9
›
Toplu Katalog
e-Kaynaklar
Tam metinlerde ara
Bulunduğu Kütüphane/ler
[1]
Trakya Üniversitesi Merkez Kütüphanesi
105
Bölüm
[1]
Merkez
105
Oda
[1]
DEPO
105
Tür
[1]
Tez
105
Şekil
[2]
Basılı
104
Fotokopi
1
Ortam
[1]
Kağıt
105
Konu
[1]
Teknoloji (Uygulamalı Bilimler)
105
Yazar
[20]
Akyüz, Serdar Salih
1
Aluç, Mehmet
1
Arıtaşı, Cevdet
1
Atansay, Figan
1
Atlas, Ali
1
Aydar, Azize
1
Azabağaoğlu, Deniz
1
Baykara, Pelin
1
Başaran, Abdülhalim
1
Burç, Nezihe Zeynep
1
Bölükbaşı, Burcu
1
Bölükbaşı, Burç
1
Can, Mümin
1
Can, Seher
1
Cengiz, Ömer
1
Coşkun, Fatma
1
Demir, Cavidan
1
Demir, Tülay
1
Demir, Yılmaz
1
Dıraman Göksal, Yasemin
1
Daha fazlası
Daha az
Dil
[1]
Türkçe
105
Yayın Tarihi
[12]
2007
8
2006
19
2005
6
2004
6
2003
3
2001
8
2000
8
1999
12
1998
8
1997
14
1996
7
1995
6
Daha fazlası
Daha az
Yayınlayan
[3]
Edirne
61
Tekirdağ
36
Trakya Üniversitesi
6
Tez Yer Bilgisi
[1]
Trakya Üniversitesi
105
Tez [Yüksek Lisans]
Tüketime sunulan şarapların bazı kalite kriterlerinin belirlenmesi üzerine bir araştırma=A Research on the some quality characteristics of wine for consumption / Nurcan Oktay; Yrd.Doç.Dr. İsmail Yılmaz
Oktay, Nurcan
2003
Ayrıntı için tıklayın
Ayrıntı için tıklayın
Tez [Yüksek Lisans]
Kokoreçlerin mikrobiyolojik kalitesinin belirlenmesi üzerine bir araştırma / Neslihan Makarnacı; Yrd.Doç.Dr. Bilal Bilgin
Makarnacı, Neslihan
2003
Tez [Yüksek Lisans]
Farklı starter kültürlerin ilavesi ile elde edilen telemenin höşmerim kalitesine olan etkisinin belirlenmesi üzerine bir araştırma=A research on the determination of the effect of cheese curd prepared by the addition of different starter cultures on cheese halva's quality / Seher Can, Ömer Öksüz
Can, Seher
2007
Ayrıntı için tıklayın
Ayrıntı için tıklayın
Tez [Yüksek Lisans]
İthal edilen ton balıklarının histamin, ağır metal içerikleri ve mikrobiyolojik özelliklerinin belirlenmesi üzerine bir araştırma / Bülent Ökten, İsmail Yılmaz
Ökten, Bülent
2007
Ayrıntı için tıklayın
Ayrıntı için tıklayın
Tez [Yüksek Lisans]
Yoğurt üretiminde HACCP sisteminin kurulması=Organization of HACCP system in yoghurt production / Yusuf Okçu, Muhammet Arıcı
Okçu, Yusuf
2007
Ayrıntı için tıklayın
Ayrıntı için tıklayın
Tez [Yüksek Lisans]
Trakya bölgesindeki bazı un fabrikalarında kullanılan ithal ve yerli Trıtıcum Astıvum buğdayların fiziksel kimyasal ve reolojik özelliklerinin karşılaştırılması üzerine bir araştırma / Selami Sümeroğlu
Sümeroğlu, Selami
1998
Tez [Yüksek Lisans]
Çeşitli enzim kombinasyonlarının hamur reolojisi ve ekmek özellikleri üzerindeki etkileri / Sonay Koçhan, Orhan Dağlıoğlu
Koçhan, Sonay
2005
Tez [Yüksek Lisans]
Farklı tahıl kepeği kombinasyonları kullanılarak tekirdağ köftesinin diyet lifi açısından zenginleştirilmesi üzerine bir araştırma / Elif Ebru Yaşarlar, Orhan Dağlıoğlu
Yaşarlar, Elif Ebru
2004
Tez [Yüksek Lisans]
Şalgam suyu üretiminde Lactobacillus Plantarum ilavesinin ürün bileşim ve kalitesine etkileri / Azize Aydar; Doç.Dr. Şefik Kurultay
Aydar, Azize
2003
Tez [Yüksek Lisans]
Organik tarımla elde edilen unların pestisit içerikleri ve bu unlardan üretilen ekmeklerin bazı kalite kriterlerinin belirlenmesi üzerine bir araştırma=A research on determination of pesticides of flours derived from organic farm and some quality criteria of breads made with these flours / Serdar Salih Akyüz, Bilal Bilgin
Akyüz, Serdar Salih
2007
Ayrıntı için tıklayın
Ayrıntı için tıklayın
Tez [Yüksek Lisans]
Orta ölçekli bir çiğ süt işleme tesisinde üretim verimliliğinin belirlenmesi amacıyla üretim aşamalarındaki ısı ve kütle denkliklerinin hesaplanması üzerine bir araştırma=A research on calculation of heat and material balances through the process line of a medium sized dairy plant to determine productivity / Yasin Özdemir, Şefik Kurultay
Özdemir, Yasin
2007
Ayrıntı için tıklayın
Ayrıntı için tıklayın
Tez [Yüksek Lisans]
Çiğ ve pişmiş koyun, keçi ve inek sütü ile üretilen ev eriştelerinin kalite kriterlerinin belirlenmesi=The comparison qualty criterions of home-made noodles prepared with raw and boiled sheep, goat and cow milk / Bilge Öztürk, Ömer Öksüz
Öztürk, Bilge
2007
Ayrıntı için tıklayın
Ayrıntı için tıklayın
1
2
...
9
›
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve çerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
Tamam
Çerez Politikamız